ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ποιά ονόματα ακούγονται στον ανασχηματισμό....


Πιθανοί υποψήφιοι για μία θέση στο ΥΠΟΙΚ είναι ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης. 

Διετέλεσε από το 1996 ως τον Μάρτιο του 2000 υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τον Προϋπολογισμό και τη διαχείριση του Δημόσιου Χρέους (κυβέρνηση Σημίτη). 

Στη συνέχεια διετέλεσε υπουργός Ανάπτυξης, την περίοδο 2000-2001, και
υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο διάστημα 2001-2004, ενώ ήταν και υπηρεσιακός υπουργός στην κυβέρνηση Θάνου το 2015.Για μία θέση στο οικονομικό επιτελείο έχει ακουστεί και η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.

Τον Οκτώβριο του 2009 ορκίστηκε υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2010 τοποθετήθηκε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.Ισχυρή υποψηφιότητα φαίνεται πως θέτει η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Η ονοματολογία πάντως συνεχίζεται, με τα περισσότερα πρόσωπα που ακούγονται να προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. 

Φήμες θέλουν να μπαίνει στο κυβερνητικό σχήμα ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος συμμετείχε στις κυβερνήσεις επί ΠΑΣΟΚ από το 1985 έως και το 2011 (επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου). 

Ενα άλλο πρόσωπο είναι ο Παντελής Οικονόμου, ο οποίος το 2011 (επί Γιώργου Παπανδρέου) ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, θέση στην οποία παρέμεινε και στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συμπαρατάσσεται ανοικτά πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα πρόσωπο που ακούγεται ότι θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο. Μάλιστα, φημολογείται πως θα τοποθετηθεί στο γνώριμό του υπουργείο Δικαιοσύνης.