ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Άδωνις Γεωργιάδης στη ΧΙΟ....Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία

Kάνει ένα καλό ο Τσίπρας.....Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς !

Καυστικός, αυθόρμητος και ενθουσιώδης, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη «αλήθεια» ή «συμφωνία αλήθειας», όπως άλλωστε είναι και το μότο της Ν.Δ., εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα
του ξενοδοχείου «Χανδρής», στο πλαίσιο της προγραμματισμένης του κεντρικής ομιλίας.

Μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε ουκ ολίγες φορές επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, μη υλοποιώντας ούτε μία υπόσχεση από αυτές που έταζε προεκλογικά.

«Ή 4ο μνημόνιο ή δραχμή μας λένε στον ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς του απαντάμε παραιτήσου για να σώσουμε ότι σώζεται», ανέφερε ο ίδιος εστιάζοντας λίγο αργότερα στο ζήτημα των καναλιών. «Αν θέλεις να πολεμήσεις τη διαπλοκή θέλεις πολλά κανάλια εν αντιθέσει με αυτούς που θέλουν λίγα όπως ακριβώς κάνει ο ίδιος. Θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα αφού αυτά έκανε ο Τσάβες. Όλα μαζί τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας 40 χρόνια, δεν κάνουν τα λάθη μία εβδομάδας του Γιάννη Βαρουφάκη», ανέφερε τονίζοντας ότι όταν αναλάβει η Ν.Δ. τα ηνία της χώρας τότε θα αποδοθούν ευθύνες. 

Γαντζωμένοι στην καρέκλα

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης εστίασε στα περί δημοκρατίας λέγοντας: «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. 

Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας παρά μόνο η παραμονή τους. Όμως κάνει ένα καλό ο Τσίπρας. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός αφού θα είναι ο περίγελος της παρέας του».


Τέλος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι η μοναδική αλήθεια του Πρωθυπουργού ήταν αυτή που αφορούσε στο προσφυγικό. Η κυρία Τασία, είπε, άνοιξε τα σύνορα και ακολούθησε όσα είδαμε. «Τους λέγαμε ότι από 75.000 μετανάστες που μπήκαν το 2014, ο αριθμός θα διπλασιαστεί. Τελικά διαψευστήκαμε γιατί πέρασαν τα σύνορα 1,5 εκ. άνθρωποι. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Όταν γίνουμε κυβέρνηση τα σύνορα θα φυλαχτούν, θα δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα και όσοι δικαιούνται άσυλο θα το παίρνουν και οι υπόλοιποι θα απελαύνονται», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.