24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Νέα επίθεση Ερντογάν.... Είναι καλό να σε αποκαλούν οι Ευρωπαίοι δικτάτορα



«Είναι καλό να αποκαλούν οι Ευρωπαίοι κάποιον ‘‘δικτάτορα’’, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν τους συμφέρει» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύοντας νέα πυρά κατά της Ε.Ε. και της Ευρωβουλής.

Ο τούρκος πρόεδρος απέρριψε
προκαταβολικά το ψήφισμα που θα εξετάσουν αύριο οι ευρωβουλευτές για πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.

«Ό,τι κι αν ψηφίσουν την Πέμπτη, στα μάτια μας δεν θα έχει καμία αξία» είπε ο τούρκος πρόεδρος, κατηγορώντας τους Ευρωπαίους ότι αθέτησαν πλήρως όλες τις δεσμεύσεις – την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει να απειλεί ότι θα ανατρέψει τη συμφωνία για το προσφυγικό.

«Ξεκαθαρίσαμε πολλές φορές ότι εμείς σεβόμαστε τις ευρωπαϊκές αξίες περισσότερο από πολλές χώρες της ΕΕ, αλλά δεν βλέπουμε απτή υποστήριξη από τους εταίρους μας στη Δύση» είπε ο Ερντογάν από το βήμα του συνεδρίου του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Θα γίνει αύριο συνεδρίαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα ψηφίσουν για τις ενταξιακές συνομιλίες με την Τουρκία, και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτό το ψήφισμα δεν έχει καμία αξία στα μάτια μας» συνέχισε ο τούρκος πρόεδρος.

Και αναφερόμενος στη στάση του Ευρωκοινοβουλίου και του προέδρου του, Μάρτιν Σουλτς, έναντι του φιλοκουρδικού κόμματος HDP -στο οποίο η Άγκυρα προσάπτει τρομοκρατική δράση- είπε ότι το αυριανό ψήφισμα «δείχνει πως η Ευρώπη παίρνει το μέρος τρομοκρατικών ομάδων».

Μιλώντας για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, τόνισε ότι με τη νίκη του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα, «δε βγήκε ο λογαριασμός των Ευρωπαίων, γιατί είχαν κάνει διαφορετικούς υπολογισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου