24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σφαγή στο ΠΑΣΟΚ ...Μπαϊράκι από Φώφη, «τελειώνει» ο Βενιζέλος


Μία ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, όπου Φώφη Γεννηματά και Ευάγγελος Βενιζέλος διάγουν τις πιο ψυχροπολεμικές ημέρες της συμβίωσής τους κάτω από τη στέγη της Χαριλάου Τρικούπη, με το διαζύγιο να βρίσκεται σύμφωνα με πολλούς προ των πυλών.

Η διαρκής προσωπική στρατηγική του πρώην κυβερνητικού εταίρου του Αντώνη Σαμαρά και η  αποστασιοποίησή του από την απόφαση
για συναίνεση για το ΕΣΡ προκάλεσε το 
ξέσπασμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με τη Φώφη Γεννηματά να αφήνει το ένα καρφί πίσω από το άλλο προς την πλευρά Βενιζέλου.


Από την εκλογή του ΕΣΡ δεν χρειάστηκαν παρά λίγα εικοσιτετράωρα για να πυροδοτηθεί εκ νέου η σκληρή κόντρα με την ηγεσία,..


 καθώς σχεδόν άπαντες στη Χαριλάου Τρικούπη είδαν πίσω από το δημοσίευμα του Γ. Παπαχρήστου περί υπόγειας συμφωνίας Λαλιώτη – Σπίρτζη για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση για το ΕΣΡ τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τις οργισμένες διαψεύσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο
και του Κώστα Λαλιώτη, άπαντες έβαλαν στο κάδρο των ευθυνών τον πρώην πρόεδρο του Κινήματος, ο οποίος είχε και κατά την παρέμβαση του μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων αφήσει υπονοούμενα περί σχεδίων σύμπλευσης με το ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία διαφωνεί, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ, όταν όπως εκτιμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίσει ξανά τις εκλογές.

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο
Ευάγγελος Βενιζέλος κινείται εντελώς ανεξάρτητα από την επομένη της εκλογής Γεννηματά στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ, με πολλά στελέχη να εκτιμούν πως με όχημα το think tank e-kyklos, ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά ετοιμάζεται είτε για νέο κόμμα σε συνεργασία με τον Μεσσήνιο πολιτικό είτε για δική του πολιτική πρωτοβουλία με στόχο τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και την μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν μάλιστα οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των τελευταίων ημερών, που θέλουν κρυφές δημοσκοπήσεις να ζυγίζουν το ενδεχόμενο ενός νέου κόμματος υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με τα αποτελέσματα πάντως να είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αποκαρδιωτικά για τον Συνταγματολόγο του ΠΑΣΟΚ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου