ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

..... ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο της νέας Υπουργού Εργασίας, Έφης ΑχτσιόγλουΤην στήριξη του στο πρόσωπο της νέας Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Αυτό το μεγάλο βάρος στη διαπραγμάτευση θα το επωμιστεί μια
νέα συνάδελφος, μία νέα αλλά εξαιρετικά ικανή συνάδελφος που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Εργασίας και είμαι βέβαιος ότι θα έχει τη στήριξη όλων μας για να πετύχει. Γιατί από αυτήν την επιτυχία σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί και η επιτυχία της κυβέρνησης μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Αχτσιόγλου: Η στρατηγική της κυβέρνησης για τα εργασιακά είναι συγκεκριμένη

«Στις 14 Νοεμβρίου περιμένουμε τους δανειστές για να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά» ανέφερε η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου προσερχόμενη στο υπουργικό συμβούλιο.«Η στρατηγική της κυβέρνησης για τα εργασιακά είναι συγκεκριμένη και το έργο στο υπουργείο Εργασίας θα συνεχιστεί συλλογικά», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.