24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Καμμένος.... Τι μου είπε ο πρόεδρος Ομπάμα μόλις προσγειώθηκε

«Ήταν πολύ ανθρώπινος, ήταν χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και μας είπε ότι είναι προσωπική του επιλογή σε αυτό το τελευταίο ταξίδι να έρθει στην Ελλάδα».

Ο Πάνος Καμμένος μετέφερε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στη χώρα μας. 

 «Ήταν πολύ ανθρώπινος, ήταν χαρούμενος που ήρθε  στην Ελλάδα και μας είπε ότι είναι προσωπική του επιλογή σε αυτό το τελευταίο ταξίδι να έρθει στην Ελλάδα, στη χώρα της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Real FM.

«Ο Πρόεδρος Ομπάμα με τις προσωπικές του παρεμβάσεις, ως Πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και ο ίδιος προσωπικά, βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές και στα θέματα του χρέους, όταν έκανε παρέμβαση ο ίδιος τον Ιούλιο του ’15 προς τον Πρόεδρο Ολάντ αλλά και για τις επανειλημμένες δημόσιες θέσεις που έχει λάβει, για τη συνεργασία, συμμαχία, και για τη στήριξη στην Ελλάδα.

Τον ευχαρίστησα λοιπόν γι’ αυτό και του είπα ότι εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού τον υποδεχόμαστε και ότι η παρουσία του εδώ, σ’ αυτό το τελευταίο ταξίδι που κάνει σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ, πέραν από συμβολική είναι και σημαντική διότι μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση. Και το απεδέχθη αυτό. 

Μου είπε ότι το κάνει με όλη του την καρδιά, γιατί έρχεται στη χώρα της Δημοκρατίας και ότι πράγματι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα, για να φύγει η Ελλάδα από αυτή τη δύσκολη κρίση και ο ελληνικός λαός από τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου