24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Θάνος Πλεύρης...


Βγήκε σήμερα Δευτέρα από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας της ιδιωτικής κλινικής όπου εισήχθη την περασμένη Κυριακή (13/11) με σηψαιμία, ο Θάνος Πλεύρης.

Τα νέα που έρχονται από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου
νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης είναι ευχάριστα καθώς μετά από οκτώ ημέρες και σκληρή μάχη με τη σηψαιμία, οι γιατροί έκριναν ότι ο πρώην βουλευτής μπορεί πλέον να βγει από την Εντατική και να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε απλό δωμάτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θάνος Πλεύρης έχει -εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα- επαφή με το περιβάλλον του και δέχεται επισκέψεις από στενούς του συγγενείς ενώ πλέον σιτίζεται κανονικά.

Βέβαια όπως τονίζουν οι θεράποντες ιατροί του, θα παραμείνει υπό στενή παρακολούθηση καθώς ο οργανισμός του είναι εξαιρετικά εξασθενημένος και παραμένει ευάλωτος σε μικρόβια.

Η περιπέτεια του 39χρονου δικηγόρου ξεκίνησε, όταν μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι, υπέστη σηψαιμία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο. 

«Σύμμαχοί» του στον αγώνα που δίνει είναι αφενός το νεαρό της ηλικίας του αλλά και ο δυνατός οργανισμός του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου