24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ..... Ραγδαίες εξελίξεις στην αγορά παροχής ίντερνετ και τηλεφωνίας


Τη διαδικασία παραχώρησης της Cyta Hellas στον επενδυτή που θα υποβάλει την καλύτερη προσφορά εκκίνησε το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου, έθεσε σε κίνηση την διαδικασία για να παραχωρηθεί το 100% των μετοχών της «Cyta Hellas».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «χωρίς επηρεασμό των διατάξεων σε σχέση με τη μέθοδο, έκταση και διαδικασία της αποκρατικοποίησης της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, αναφορικά με την Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Ανώνυμος Εταιρεία, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η αποκρατικοποίησή της θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο πώλησης του 100% των μετοχών της εταιρείας 

σε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με τη διαδικασία διεξαγωγής διαγωνισμού υποβολής ενδιαφέροντος και προσφορών από επενδυτές».
Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστά και ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση των άλλων περιουσιακών στοιχείων της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.
Για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, το πιθανότερο είναι πως θα προσληφθούν νέοι σύμβουλοι από τη μονάδα αποκρατικοποιήσεων, αφού οι αρχικοί σχεδιασμοί για την αποκρατικοποίηση της Cyta, δεν περιελάμβαναν ξεχωριστή πώληση της θυγατρικής στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου