24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Το κρίσιμο ραντεβού Βαρδινογιάννη - Μega...


Τι είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων στο κανάλι...

Συνάντηση μιας ώρας και 40 λεπτών είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Μega με τον...
Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο των
επαφών τους με τους μεγαλομετόχους του σταθμού. 

Παρόντες ήταν έξι εργαζόμενοι, καθώς επίσης και ο δικηγόρος της ΕΠΗΕΑ (διοικητικοί υπάλληλοι) και ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ (τεχνικοί).

Ο κ. Βαρδινογιάννης τους διαβεβαίωσε ότι θέλει να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι. «Κανένας επιχειρηματίας δεν επιθυμεί να δει την επένδυσή του να καταρρέει», τους είπε. Πρόσθεσε δε
πως εκείνο που προέχει τώρα είναι να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο bussines plan, με το οποίο να συμφωνήσουν οι μέτοχοι, αλλά και οι τράπεζες. Στην περίπτωση αυτή εμφανίστηκε πρόθυμος να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου -να βάλει, δηλαδή, «ζεστό» χρήμα.

«Είμαστε σε επαφή με την οικογένεια Μπόμπολα για το θέμα αυτό», τόνισε. Επισήμανε, πάντως, ότι η δική του πλευρά βρίσκεται στη θέση «παθητικού επενδυτή», δηλαδή δεν έχει την πλειοψηφία και δεν ασκεί διοίκηση -θέση που έκανε τους εργαζόμενους να συμπεράνουν πως αφήνει την πρωτοβουλία στον «Πήγασο».

Κρίσιμο χαρακτήρισε ο κ. Βαρδινογιάννης το ρόλο των τραπεζών. Και για την εκταμίευση 2 εκατ ευρώ, ώστε να πληρωθούν δυο μισθούς οι εργαζόμενοι -έναντι των έξι που τους οφείλει η Τηλέτυπος- και για την επιβίωση του σταθμού.

Μάλιστα, προέτρεψε τους εργαζομένους να μιλήσουν με τις τράπεζες -και ήδη εκείνοι ζήτησαν να δουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος έχει την πολιτική εποπτεία των τραπεζών. Ήδη ζήτησαν ραντεβού μαζί του και η απάντηση ήταν θετική.

Ο ίδιος δήλωσε πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του για να παραχωρηθεί ως εγγύηση η ταινιοθήκη του Mega, όπως έχει κάνει και ο Σταύρος Ψυχάρης. Αντίθετα, ο Φώτης Μπόμπολας εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις, σημειώνοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση το κανάλι θα μείνει «αδειανό πουκάμισο», με συνέπεια να μη κινητοποιήσει το ενδιαφέρον νέων επενδυτών...

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου