24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Σε φοβερά κέφια ο Αλέφαντος σχολιάζει.....Αν γεμίσει ο Παναθηναϊκός Κουρμπέληδες θα παίρνει ο Ολυμπιακός άλλα 7 χρόνια το πρωτάθλημα


 ... Και πέσανε σε μεγάλη γκάφα με τον Τσίπρα οι  Έλληνες

Σε φοβερά κέφια ο Αλέφαντος σχολιάζει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και… ξεσπάσει για τους Έλληνες. Ατάκα έκπληξη για Μιλιβόγεβιτς, γιατί προκαλεί τον «Λύμπε».

Πριν πιάσω τα αθλητικά, να πω λίγα πράγματα για τα πολιτικά. Οι συνταξιούχοι σιγά μην πουν και ευχαριστώ, έχουν αδικηθεί τόσα χρόνια φοβερά. Και πέσανε σε μεγάλη
γκάφα με τον Τσίπρα που τους είχε τάξει λαγούς με πετραχήλια για να πάρει την εξουσία. Όπως και οι μη συνταξιούχοι, έφαγαν το παραμύθι.

Και για αυτό δεν βλέπετε εξεγέρσεις και διαδηλώσεις με τον Τσίπρα στην εξουσία. Διότι πάντα υπήρχε μία κόντρα μεταξύ μικρομεσαίων με την ΝΔ, είτε με ΠΑΣΟΚ, είτε με ΣΥΡΙΖΑ, και όταν έχεις φάει το παραμύθι και από αυτούς, όταν τους έχεις ψηφίσει, έχεις τη φωλιά σου λερωμένη. Τι να πας για διαδήλωση, εναντίον αυτών που υποστήριζες και τους ψήφισες; Πώς να φανατιστείς εναντίον του. Γι’ αυτό δεν βλέπετε τους δρόμους και τις πλατείες να γεμίζουν με κόσμο.

Πάμε τώρα στα αθλητικά. Ακούω πολλούς που λένε να γίνουν μεταγραφές με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Σιγά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές! Βλέπετε τίποτα μεγάλους Έλληνες παίκτες; Δηλαδή θα πάει ο Παναθηναϊκός τώρα να χτυπήσει τον Ολυμπιακό με Κουρμπέλη; Αν γεμίσει ο Παναθηναϊκός Κουρμπέληδες θα παίρνει ο Ολυμπιακός άλλα 7 χρόνια το πρωτάθλημα, σας το υπογράφω.

Το επίπεδο των Ελλήνων παικτών έχει πέσει πολύ. Καμία σχέση με πολλά μεγάλα ονόματα του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία. Διότι τότε υπήρχαν οι αλάνες και οι νέοι ασχολιόντουσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ με τη μπάλα. Μέχρι και με κάλτσες που τις κάναμε τόπι παίζαμε εμείς. Τα τελευταία χρόνια όμως οι νέοι τραβιούνται στις καφετέριες, με τσιγάρο, με ουίσκια, με τηλεόραση πολύ και με κομπιούτερ πολύ, με κινητά τηλέφωνα όλη την ώρα να ασχολούνται και με το ίντερνετ, πού καιρός για μπάλα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τώρα για την πώληση του Μιλιβόγεβιτς. Δεν αγχώνομαι. Δεν υπάρχει παίκτης στον τωρινό Ολυμπιακό να πεις “ωχ αμάν μην τον πουλήσει”. Δεν υπάρχει ο μεγάλος παίκτης που αν φύγει, θα πάθουμε ζημιά. Και έχουμε πρόεδρο που αν πουλήσει τον Μιλιβόγεβιτς, με αυτά τα λεφτά θα φέρει τρεις σαν και αυτόν. Τον Μιραλάς θυμάστε με τι λεφτά τον βρήκαμε.

Δεν θα τον θυμόμαστε τον Μιλιβόγεβιτς μετά από χρόνια, δεν θα μπει στο πάνθεον, όπως θυμόμαστε τον Μιραλάς, τον Γκαλέτι, τον Καρεμπέ, τον Τζιοβάνι, τον Τζόρτζεβιτς, τον Καραπιάλη, τον Αλεξανδρή, τον Νικοπολίδη, Ιμπαγάσα, και να μην πιάσω τους αναρίθμητους παλιότερους. Έχω εμπιστοσύνη στον Μαρινάκη ότι θα φέρει τρεις καλούς παίκτες αν πουλήσει τον Μιλιβόγεβιτς. Και τον Ιντέγε, όχι με 12 εκ. ευρώ που λένε, ακόμα και με 5-6 εκ. εγώ θα τον πούλαγα και με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα καλύτερον.

Πάμε στον Λυμπερόπουλο τώρα γιατί με ρωτάει ο Θέμης και γι’ αυτόν. Εντάξει, καλό παιδί, έπαιξε καλή μπάλα και πρόσφερε, αλλά για πείτε μου, να έρθει ο Λαμπάρντ από τις ΗΠΑ να τον κάνει ο Κόντε τι στην Τσέλσι; Να γίνει ο Τέρι τεχνικός διευθυντής να τον κάνει τι ο Κόντε; Ρε άμα έχεις προπονηταρά τι να τους κάνεις αυτούς. Έχει ο Κόντε το επιτελείο του με τους βοηθούς του και προχωράει. Ο προπονητής κάνει τη διαφορά. Ο πρόεδρος, ο προπονητής, και οι παίκτες. Οι άλλοι είναι για τη λεζάντα. Τα ίδια σας είχα πει και για τον Ζιλμπέρτο από καιρό πριν, τι ρόλο βαράει στον πάγκο, για να κάνει τη φιγούρα είναι, και είδατε την κατάληξη.

Ο Λυμπερόπουλος έκανε τον μάνατζερ, όπως ο Τσιάρτας. Αν ήταν καλοί για τη δουλειά, θα γίνονταν προπονητές. Γίνετε προπονητές να δούμε τι αξίζετε. Άμα βλέπεις μεταγραφή Κουρμπέλη, τι να σου κάνει ο Λυμπερόπουλος. Εντάξει όμως, οπωσδήποτε θα γίνει ένα συμμάζεμα, πάνε να κάνουν ένα συμμάζεμα τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν το κακολογώ, αλλά δεν κάνουν τη διαφορά αυτά τα πράγματα. Είδαμε και τον Σαμαρά αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες που μας έλεγαν πόσο καλά δουλεύει, είδατε να βγαίνει κανένας παικταράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου