24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δεν έχει πάτο το πράσινο βαρέλι – Έχασε και από τον ΟΦΗ το… καφενείο του Στραματσόνι!

 

Μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κατάφεραν να χάσουν από τον ΟΦΗ της Football League, ένας ΟΦΗ που όχι απλά ήταν καλύτερος αλλά ανέτρεψε το σκορ στο «Γεντί Κουλέ» και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό που ήταν και πάλι φάντασμα του εαυτού του! Αμεσος κίνδυνος αποκλεισμού για τους πράσινους από τη φάση των ομίλων. Γελάει ο κόσμος με το πράσινο… καφενείο του Αντρέα Στραματσόνι.

Σε ένα ματς που ελάχιστα μπορούν να ειπωθούν για πραγματικό ποδόσφαιρο λόγω της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του «Γεντί Κουλέ» που είχε μετατραπεί σε βούρκο, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31′ με γκολ του Μπεργκ.

Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπομαχία στο α’ ημίχρονο (όταν υπήρχε και το μεγάλο πρόβλημα), γεγονός που δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, δείχνοντας ψυχή και τσαμπουκά, βρήκαν το γκολ στο 31′ με γκολ του Μπεργκ, από ασίστ του Ιμπάρμπο.

Παρ’ όλα αυτά στο β’ μέρος, οι «πράσινοι» εμφανίζοντας και πάλι παιδικές ασθένειες και αφήνοντας την… καρδιά τους στα αποδυτήρια, νόμιζαν ότι θα περάσουν περπατώντας από μια έδρα που «έβραζε» και τελικά υπέστησαν ακόμα ένα «κάζο» μεγάλων διαστάσεων.

Συγκεκριμένα, στο 68′ ο Κουλιμπαλί υποχρέωσε ουσιαστικά τον Κοτσόλη να ανατρέψει τον Βουό και ο Χαντί έκανε το 1-1 ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 84′, ο έμπειρος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε λανθασμένη και τραγική έξοδο, με αποτέλεσμα ο Όγκμποε να τον προσπεράσει και να διαμορφώσει την ανατροπή, με το τελικό 2-1 υπέρ των Κρητικών.

Συμπέρασμα; Μια ομάδα που έχει γαλουχηθεί ότι για όλα φταίει ο… Μαρινάκης, μια ομάδα με νοοτροπία ήττας χωρίς καμία προοπτική. Κρίμα για την ιστορία του ΠΑΟ που πράγματι είναι μεγάλη και πολύ σημαντική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου