24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πρώτη φορά.... από το "Ιωάννης Καποδίστριας" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"


ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ...

Αυτό ακριβώς συνέβη χθες στην Κέρκυρα μετά το τέλος του αγώνα με την τοπική ομάδα και κατά τη διάρκεια της σύντομης πτήσης από το "Ιωάννης Καποδίστριας" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Το όλο κλίμα στην ομάδα ήταν καλύτερο από ποτέ, με όλους τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν χαμογελαστοί από το ΕΑΚ Κέρκυρας και τον Φερνάντο Βαρέλα
να "πειράζει" τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κατά τη διάρκεια που αυτός παραχωρούσε δηλώσεις, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές το όνομά του. 

Και στο αεροπλάνο όμως που μετέφερε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Όχι πως υπήρξε κάποιος που προέβη σε κάποια υπερβολική ενέργεια, αλλά υπήρξαν κατά διαστήματα χειροκροτήματα και... πειράγματα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, λίγο πριν τα μέλη της ομάδας... σκορπιστούν σε διαφορετικούς προορισμούς ενόψει των Χριστουγέννων. 

Η επιστροφή στις προπονήσεις, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στις 3 Ιανουαρίου.

πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου