24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Αποκάλυψη-«βόμβα» Τσίμα! «Απείλησαν ότι θα με πυροβολήσει ο στρατός αν έκανα γύρισμα για τους πρόσφυγες στον Όλυμπο»



Το «σκοτεινό πρόσωπο» του κράτους και τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο προσφυγικό με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αποκάλυψε ο
δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας σήμερα το πρωί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Ο Π. Τσίμας αναφέρθηκε στις
εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τις σκηνές, όπου, υποτίθεται, φιλοξενούνται πρόσφυγες στην Πέτρα Ολύμπου να έχουν βυθιστεί στο χιόνι και αποκάλυψε τι του είπαν όταν ζήτησε άδεια για να πάει στο σημείο να κάνει γύρισμα για την εκπομπή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα όπως ανέφερε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής: «Στην Πέτρα του Ολύμπου ήδη από τον Σεπτέμβριο οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν. Σώθηκαν από τη σφαγή και τα φρικτά βασανιστήρια για να πεθάνουν από το κρύο».

Και τότε πέταξε τη «βόμβα»: «Είχα ζητήσει να πάω να κάνω ένα γύρισμα εκεί για την εκπομπή στο ΣΚΑΪ και το υπουργείο μου αρνήθηκε, με απείλησαν ότι θα με πυροβολήσει ο στρατός αν πάω εκεί με κάμερα, γιατί φαίνεται μερικά ρεζιλίκια του ελληνικού κράτους προτιμάμε να μη τα δείχνουμε και ας γίνονται…».

thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου