24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.... το σάπιο σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής που υπήρχε στη χώρα μας στον χώρο του φαρμάκου

  Η  ΣΑΠΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ .... ΤΟΥ  ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ   ΤΩΝ  ΝΤΗΛΕΡ


Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει το σάπιο σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής που υπήρχε στη χώρα μας στον χώρο του φαρμάκου τα τελευταία χρόνια -και όχι μόνο- και πώς η χώρα μας έφτασε να πληρώνει για φάρμακα μέχρι και 7 δισ. ευρώ το χρόνο. 

Οι πρώην υπάλληλοι αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, ενώ η αγωγή κατατέθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στα μέσα Αυγούστου. Η υπόθεση θεωρείται σημαντική και στις ΗΠΑ, προκειμένου να επιβληθεί πρόστιμο στη συγκεκριμένη εταιρεία για παραβίαση του FCPA (Foreign Corrupt Practices Act). 

Το πρόστιμο αναμένεται μεγάλο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία είναι υπότροπος τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στη Νότια Κορέα, την Τουρκία και την Κίνα, όπου με παρόμοιες μεθόδους χρηματισμού και δωροδοκιών παραβίαζε τον ανταγωνισμό και για τις οποίες παραβάσεις τιμωρήθηκε με αντίστοιχα πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου