24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Γιάννης Ντούμος.... Θέλω τον Πιερικό. Ήρθε η ώρα να τον πάμε εκεί που πρέπει να βρίσκεται!


Ο ισχυρός παράγοντας του Πιερικού ποδοσφαίρου θέλησε να καταθέσει τις θέσεις του στο Pieriasport ..


και ήταν κάθετος στην απόφαση του να μπεί δυνατά στα διοικητικά πράγματα του συλλόγου που έκανε γνωστή την Πιερία
στο Πανελλήνιο, διαφημίζοντας την περιοχή και το ποδόσφαιρο της στο μακρινό παρελθόν.

Όπως συνέβη πρίν απο μερικούς μήνες, έτσι και τώρα συναντηθήκαμε με τον Γιάννη Ντούμο ο οποίος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού άπαντες γνωρίζουν στην Πιερία ότι είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να "απογειώσει" κάθε σύλλογο της περιοχής , ένα παραπάνω όταν αυτό έχει να κάνει με τον ιστορικό Πιερικό.

"Θέλω να πάρω τον Πιερικό", είπε ξεκινώντας την κουβέντα μας. "Πιστεύω ότι μπορούμε πλέον να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και πρέπει να βρίσκεται και να φύγει απο αυτές τις κατηγορίες στις οποίες δοκιμάζεται. 
Θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και με τη νυν διοίκηση η οποία είχε δεσμευτεί στην Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού ότι θα παραδώσει την ομάδα άν βρεθεί μια υγιής διάδοχη κατάσταση στο άμεσο μέλλον.
Η υγιής διάδοχη κατάσταση βρέθηκε οπότε είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα για το καλό της ομάδας που λέγεται Πιερικός. 
Θέλουμε ενότητα και συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων γύρω απο την ομάδα.
Μπορούμε να ξαναδώσουμε στην ομάδα την χαμένη της αίγλη και να ξαναφέρουμε τον κόσμο που απέχει εδώ και χρόνια, ξανά στο γήπεδο!"

Αναρτήθηκε από Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου