24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Μπαράζ» περιοδειών- Ετοιμάζουν εκλογικό αιφνιδιασμό; Τσίπρας καί 7 υπουργοί εξορμούν στην επαρχία



Με πολλούς να κάνουν λόγο για διαμόρφωση προεκλογικού κλίματος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί εξορμούν στην περιφέρεια, με «μπαράζ» περιοδειών από το νέο έτος.

Όπως μεταδίδει
το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει αρκετές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στον Ιανουάριο. Μόνο χθες και σήμερα δεκαπέντε μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου βρέθηκαν στην επαρχία, ενώ καταρτίζεται το πρόγραμμα και των επόμενων υπουργικών επισκέψεων.

Ένα θέμα που απασχολεί το Μέγαρο Μαξίμου είναι η κατάσταση στον αγροτικό κόσμο. Για τον λόγο αυτό, προγραμματίζονται ενημερωτικές ημερίδες και εξορμήσεις στην ύπαιθρο μέσα στον Ιανουάριο. Σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τη Μεσσηνία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την Ζάκυνθο, ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Νεκτάριος Σαντορινιός τα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης την Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου