24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Απάντηση στα παραμύθια του Άρη Ραβανού....για την Χρυσή Αυγή!



Ρεπορτάζ για την Νέα Δημοκρατία κάνει ο Άρης Ραβανός και μέσα στα πλαίσια του να έχει καλές σχέσεις με το κόμμα του νεοφιλελευθερισμού έχει γράψει κατά καιρούς ατέλειωτες ψευδολογίες για την Χρυσή Αυγή. Εάν ήταν αντικειμενικός δημοσιογράφος θα έκανε τον κόπο να ρωτήσει τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή για αυτά που γράφει για την Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα στο τελευταίο φύλλο του "Βήματος" έγραψε:"...σε μια χρονική στιγμή που η Χρυσή Αυγή που ηγείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει παγιωθεί, με βάση τα σημερινά δεδομένα, στην τρίτη θέση και εκτιμάται πως θα κυμανθεί η δύναμή της μεταξύ 7%-10% στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Στον συγκεκριμένο χώρο γίνονται συνάξεις και μαζώξεις με τον γνωστό ποινικολόγο και με υψηλές γνωριμίες Τάκη Μιχαλόλια, 

αδελφό του Ν. Μιχαλολιάκου, να οργώνει την Ελλάδα ώστε να αλλάξει η σύνθεση της επόμενης Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής. Ο Τ. Μιχαλόλιας με ξεκάθαρες εθνικιστικές απόψεις, συναντά πολλούς - στρατιωτικούς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, κ.ά. - ακόμα και πρώην βουλευτές της ΝΔ με καθαρή δεξιά ταυτότητα (αυτό έγινε πριν από λίγο καιρό στη Βόρεια Ελλάδα) στο πλαίσιο της προσέγγισης που κάνει για να αλλάξει και την εικόνα της ΧΑ στην λογική του εξοβελισμού των ακροτήτων...".


Τερατώδη παραμύθια χωρίς τέλος! Ούτε περιοδείες έγιναν, ούτε συναντήσεις και μάλιστα στην Βόρειο Ελλάδα... Πρόσφατα μάλιστα, στις 17 Δεκεμβρίου 2016, συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής και πήρε απόφαση, την οποία και δημόσια ανακοίνωσε. Εκεί όμως που φαίνεται και η κακή πρόθεση να δημιουργηθεί αναταραχή στην Χρυσή Αυγή, η οποία έχει δυναμική ανόδου, είναι στο σημείο που γράφει ότι συζητάμε με πρώην βουλευτές της ΝΔ να πολιτευτούν μαζί μας.

Όταν είναι γνωστό ότι αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την Χρυσή Αυγή και δεν δεχόμαστε στις τάξεις μας τους οποιουσδήποτε "εθνοσωτήρες" του πολιτικού κατεστημένου.

Ψέματα λοιπόν πέρα για πέρα τα όσα γράφει ο Άρης Ραβανός και σύμφωνα με την πάγια συκοφαντική στάση του συγκροτήματος Ψυχάρη (τέως Λαμπράκη) κατά της Χρυσής Αυγής. Καλύτερα θα ήταν ο Άρης Ραβανός να βρει στοιχεία για να υπερασπιστεί τον εργοδότη του Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα "μαύρου" χρήματος ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, παρά να παραπληροφορεί εναντίον της Χρυσής Αυγής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου