Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ....«Απασφάλισε» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για Πολάκη!....Είναι βόθρος και επικίνδυνος…»


Με τα καμώματά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχει προκαλέσει «πόλεμο»...


στον ταλαιπωρημένο χώρο της υγείας και μετά την κόντρα που άνοιξε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο τελευταίος απάντησε πολύ «σκληρά» στον υπουργό, αποκαλώντας τον
… βόθρο!

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του στον Guardian είπε αισχρά ψέματα για το ΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει ο Υπουργός- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, ανέφερε ότι «συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

Απαντώντας στον Παύλο Πολάκη μέσω της εκπομπής «μεσημεριανό ρεπορτάζ» με τον Πέτρο Κουσουλό μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκος ανέφερε: «Ο Πολάκης νομίζει ότι εμείς είμαστε το ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι μπορεί να μας αλλάζει, όπως έκανε με τους προηγούμενους προέδρους. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία».

«Δεν συκοφαντούμε τη χώρα – είναι πραγματικές οι ελλείψεις»

«Σε καμία περίπτωση δεν συκοφαντούμε τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομείο. Πολλές φορές Μέσα Ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα ρεπορτάζ. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Ότι υπολειτουργεί το ΕΚΑΒ, ότι υπάρχει έντονη ταλαιπωρία. Όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό. Είναι υπαρκτά τα προβλήματα».

«Επικίνδυνος ο Πολάκης, μιλάμε για βόθρο»

«Όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν συνδικαλιστής τον θεωρούσαμε γραφικό τώρα όμως είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας».

http://thecaller.gr