24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Βέλη Χρυσόγονου στον Τσίπρα - δηλητηριώδης απάντηση Μαξίμου

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ  ΑΣΧΕΤΟΣ


Δηλητηριώδη τα σχόλια -απάντηση του Μαξίμου στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο...

 ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη άσκησε δημόσια κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για το επίπεδο της ενημέρωσής του όσον αφορά στα ευρωπαϊκά θέματα. 

«Μάλλον ενημερώνεται για τα ευρωπαικά ζητήματα από τον κ., Καρανίκα , την Νοτοπούλου και το υπόλοιπο επιτελείο του Μαξίμου» παρατήρησε δηκτικά ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στο skai.gr σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός έχει να συναντηθεί με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το Μάρτιο του 2015. 
Μαξίμου: δεν επιλέγουμε συνομιλητές από τα πάνελ των καναλιών 

«Ο Πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» απάντησαν κύκλοι του Μαξίμου με προφανή απαξία για τις επισημάνσεις του ευρωβουλευτή.

Ο ίδιος ο κ Χρυσόγονος πάντως όταν ρωτήθηκε εάν η μη επαφή του με τον αρχηγό της κυβέρνησης οφείλεται στη δημόσια παρουσία του είχε απαντήσει: «Τι να κάνουμε σε οποίον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Απαντώντας επ' αυτού οι ίδιες κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως ο κ. Χρυσόγονος δεν έχει ζητήσει ποτέ κατ' ίδιαν συνάντηση από τον πρωθυπουργό.
Εξάλλου μας ενημερώνει ο Παπαδημούλης 

Και σημείωναν - πυροδοτώντας και τον ήδη υφιστάμενο εσωτερικό ανταγωνισμό στους κόλπους των ευρωβουλευτών «πως ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται τακτικότατα από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για τα θέματα του ευρωκοινοβουλίου».


Και ο Παπαδημούλης κάρφωσε τον Χρυσόγονο μέσω twitter 

«Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωσή του για τα ευρωπαϊκά θέματα είναι άστοχη και άκομψη» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twitter

Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο οτι η δήλωσή του για τον Πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου