24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τη Σάλκε (0-3)


ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο  ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ....ΣΤΗΝ  ΦΩΤΟ  ΜΕ  ΣΑΒΒΙΔΗ

Εκτός Europa League έθεσε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ η Σάλκε, η οποία νίκησε 3-0 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην φάση των «32» της διοργάνωσης.

Ούτε σε θαύμα μπορεί να ελπίζει, πλέον, ο «δικέφαλος του Βορρά» στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (22/03) στο Γκελζενκίρχεν. Εκεί όπου θέλει τέσσερα γκολ για να προκριθεί ή, τουλάχιστον τρία και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση και να διεκδικήσει την πρόκριση στο έξτρα ημίωρο. Πράγματα που δε συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο…

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, είχε καλή κυκλοφορία και κυρίως από αριστερά με τον Λέοβατς δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στη γερμανική άμυνα.

Στο 6΄ ο Μάτος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού και άουτ. Δύο φορές στη συνέχεια, Μυστακίδης και Λέοβατς συνεργάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση στην περιοχή, αλλά αμφότερες δεν κατέστη δυνατό να πιάσει σωστά το σουτ.

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, στο 27΄ από «στημένη» φάση ο Νάλντο έπιασε την κεφαλιά απόκρουσε προσωρινά ο Γλύκος και από κοντά ο Μπουργκστάλερ άνοιξε το σκορ για τους «βασιλικούς μπλε».

Το γκολ επηρέασε πολύ την ελληνική ομάδα, η οποία «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο. Ιδιαίτερα στο τελευταίο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ, αρχικά από τον Μάιερ στο 82΄ και στο 89΄ ο Χούντελααρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου