24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Άσχημα τα νέα για την υγεία του 53χρονου που τραυματίστηκε στη μαφιόζικη επίθεση στο Περιστέρι


Νέα τραγική εξέλιξη στην αιματηρή ληστεία σε σπίτι οικογένειας Αλβανών στο Περιστέρι...
Εγκεφαλικά νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ενώ οι ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν την 50χρονη σύζυγό του. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν 

«Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια
Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ

»Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

»Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση». 
Το χρονικό της αιματηρής ληστείας 

Δύο άγνωστοι με καλυμμένο το πρόσωπό τους μπήκαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, άγνωστο πώς, που βρίσκεται επί της οδού Ολύμπου. Αρχικά ακινητοποίησαν το ζευγάρι, ηλικίας 53 ετών ο άνδρας και 50 η γυναίκα και για άγνωστο λόγο και αιτία τους πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα ήταν ο 28χρονος γιος του ζευγαριού ο οποίος είναι Αμεα και η 19χρονη κόρη τους.

Λεπτομέρεια, την οποία όμως λαμβάνουν υπόψη οι αρχές είναι το γεγονός ότι δεν λειτουργούσε το κουδούνι του σπιτιού και όποιος τους επισκεπτόταν, πρώτα τους καλούσε στο τηλέφωνο.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κάτω γνάθο τον 28χρονο που έβγαινε από το δωμάτιό του να δει τι συμβαίνει.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό όμως μετά από λίγη ώρα η 50χρονη γυναίκα κατέληξε ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου