24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ετσι ο Τσίπρας θα μείνει για πάντα στην εξουσία...Αυτοί οι δύο έχουν αποφοιτήσει από 10 Τρούμπες...από τόν ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΝΙΟ


Ετσι ο Τσίπρας θα μείνει για πάντα στην εξουσία. Υπάρχει και το άλλο. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον Τσίπρα και τον Καμμένο: Αυτοί οι δύο έχουν αποφοιτήσει από 10 Τρούμπες, όταν ο Μητσοτάκης φοράει ακόμη σοσονάκια και πάει στα νήπια.
Ο μόνος, από ολόκληρη την αντιπολίτευση, που στέκεται με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Τσίπρα και τον Καμμένο είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ολοι οι υπόλοιποι είναι πελατάκια.

Ο Τσίπρας 2 χρόνια τώρα σπάει τ΄αρχίδια στους δανειστές, με τεράστιο
αντίτιμο για τη χώρα είναι αλήθεια, αλλά αυτοί τον ανέχονται. Και ξέρετε γιατί τον ανέχονται; Γιατί είναι κι εκείνοι λέρες και χωμένοι με το κεφάλι στα σκατά και στη διαπλοκή. Σας θυμίζουμε ότι το 2010 ο Σόιμπλε μιλούσε για τους Ελληνες ολιγάρχες και το πόσο κακό κάνει η διαπλοκή στη χώρα μας.

7 χρόνια μετά ο Μπόμπολας σε συνεργασία με γερμανική κατασκευαστική είναι κυρίαρχος στα δημόσια έργα. Το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε τον Αστέρα Βουλιαγμένης στους Αραβες αλλά τη δουλειά της ανακατασκευής την πήρε ο ΑΚΤΩΡας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου