24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και μετά της έκλεψαν 17.000 ευρώ!

Δεν θα ησύχαζαν αν δεν άρπαζαν ό,τι είχε και δεν είχε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη

Την κράτησαν απασχολημένη ώσπου ο ένας από αυτούς βρήκε ευκαιρία να βάλει στο χέρι το μεγάλο ποσό 

Δεν θα ησύχαζαν
αν δεν άρπαζαν ό,τι είχε και δεν είχε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, οι άγνωστοι που την πλησίασαν με ένα αυτοκίνητο σε περιοχή του Πύργου και την έπεισαν ότι τους είχε στείλει ο γιος της που είχε άμεση ανάγκη από χρήματα. Αφού πήραν όσα τους έδωσε, φρόντισαν να... κλέψουν τις υπόλοιπες οικονομίες της!

Η άτυχη 83χρονη δεν υποψιάστηκε ότι πρόκειται για απατεώνες, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν αρκετές λεπτομέρειες για τον γιο της. Έτσι, δέχθηκε να την μεταφέρουν στο σπίτι της, όπου έβγαλε και τους παρέδωσε τα 300 ευρώ που της είχαν ζητήσει με το πρόσχημα ότι προορίζονταν για το παιδί της. Όμως, οι δράστες είδαν πού φύλαγε το κομπόδεμά της.

Έτσι, την κράτησαν απασχολημένη ώσπου ο ένας από αυτούς βρήκε ευκαιρία να βάλει στο χέρι το μεγάλο ποσό των 16.700 ευρώ, που αποτελούσε τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής για την ηλικιωμένη! Αμέσως μετά, οι δράστες έγιναν 

καπνός και η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν η 83χρονη μίλησε με το γιο της. Στη συνέχεια, κατήγγειλε την αρπαγή των χρημάτων στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή και απάτη σε βάρος αγνώστων και ερευνούν για να τους εντοπίσουν.