ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Οικονόμου...Καθεστωτικές πρακτικές από Τσίπρα και υπουργείο ΥγείαςΠροχωρούν σε διώξεις και ποδοπατούν αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τονίζει ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε μη νόμιμες και αντισυνταγματικές τις αποφάσεις για παύση διοικήσεων δημοσίων νοσοκομείων το 2015, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

«Ο κ. Τσίπρας και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποδεικνύουν, άλλη μια φορά, ότι κυβερνούν με καθεστωτικές πρακτικές. Προχωρούν σε διώξεις και ποδοπατούν αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τονίζει ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε μη νόμιμες και αντισυνταγματικές τις αποφάσεις για παύση διοικήσεων δημοσίων νοσοκομείων το 2015, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

«Η απάντηση του κ. Πολάκη στην απόφαση του ΣτΕ δεν αφήνει αμφιβολίες για τις πρακτικές και τις αντιλήψεις τους» σημειώνει ο κ. Οικονόμου. 

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε πως η απόφαση του ΣτΕ «δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα»