ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Τι απαντά η Μαρινόπουλος για τη μηνυτήρια αναφορά της ΚαρυπίδηςΗ πλευρά Καρυπίδη δεν αποτελεί πιστωτή της Μαρινόπουλος αλλά οφειλέτη της, καθώς έχει ανοικτές υποχρεώσεις ύψους €100.000.000, αναφέρει η Μαρινόπουλος σε σχετική γνωστοποίηση ενώπιον του Αρείου Πάγου, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Καρυπίδης.

Οπως επισημαίνουν κύκλοι της Μαρινόπουλος, στην αναφορά σημειώνεται ότι με τη χθεσινή κίνηση προς την εισαγγελέα Αρείου Πάγου, η Καρυπίδης προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προκαλέσει καθυστερήσεις στην τελική εκδίκαση των τριτανακοπών.

Επίσης, στην αναφορά σημειώνεται ότι η Καρυπίδης κάνει λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και προκατειλημμένο δικαστικό σώμα, τη στιγμή που όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση γνωρίζουν ότι η προστασία της Μαρινόπουλος και η έγκριση του τελικού σχεδίου εξυγίανσης πήρε το πράσινο φως από 6 διαφορετικές συνθέσεις του δικαστηρίου.