24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Όλα στον αέρα! Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση με την Τρόικα στις Βρυξέλλες



Χωρίς αποτέλεσμα έληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η μαραθώνια συνάντηση του κυβερνητικού κλιμακίου με τους εκπροσώπους των δανειστών
στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ορίσθηκε νέο ραντεβού για να συνεχισθούν οι συζητήσεις την Παρασκευή.

Πάντως, λίγη ώρα πριν λήξει η συνάντηση της Πέμπτης, στελέχη και από της δύο πλευρές ανέφεραν ότι δεν θα υπήρχαν διαρροές προς τον Τύπο όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Το ραντεβού της Πέμπτης είχε αρχίσει στις 12.30 ώρα Βρυξελλών -1.30 μετά το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η εικόνα σύγκλισης που υπήρχε ως και το μεσημέρι της Πέμπτης από την πλευρά της κυβέρνησης και της Ευρωπαΐκής Επιτροπής φαίνεται ότι ανατράπηκε μερικώς από τις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Και πάλι όμως πήγες και από τις δύο πλευρές, την ελληνική κυβέρνηση και τους Θεσμούς, εντός και εκτός των διαπραγματεύσεων ανέφεραν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι τα πράγματα παρέμεναν ρευστά και ότι δεν υπήρχε ακόμη καθαρή εικόνα για το αν θα προέκυπτε η απαιτούμενη προ-συμφωνία στα κρίσιμα ζητήματα των συντάξεων, των εργασιακών και της ΔΕΗ που θα άνοιγε το δρόμο για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα από Δευτέρα.

Οι προσδοκίες, τώρα, μετατίθενται για το ραντεβού της Παρασκευής.