24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οι συνδικαλιστες στην Ελλαδα ....



 Οι συνδικαλιστές στην Ελλάδα δυστυχώς είναι χειρότεροι και από τους πολιτικούς αφέντες της χώρας.Εξαιτίας των ανούσιων απεργιών πολλές φορές που κάνουν και ταλαιπωρούν όλους εμάς κάποια στιγμή στο μέλλον δυστυχώς δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε ποια απεργία έχει ουσία ,εχει νόημά ,εξαιτίας αυτών των σκουλικιων θα δαιμονοποιηθουν οι απεργιες και στο τέλος οι μονο κερδισμένοι θα είναι το πραγματικό κεφάλαιο.Οι συνδικαλιστές άθελα τους ή μη δουλεύουν πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο καταστολής όλων των απεργιών.Η σωστή καταστολή γίνεται από μέσα χωρίς βια χωρίς απειλές, οταν κανείςδεν θα θέλει να πορευτεί και να αγωνιστεί μαζί σου. (βλέπε αγρότες κανείς σχεδόν δεν νοιάζεται για το τι θα κάμουν πλέον δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα ζητήματα τους καθώς 8/10 φορές που έκλειναν τους δρόμους δεν είχαν ουσιαστικό λόγο) 

Υ.Γ. Όλα μοιάζουν με την ιστορία τους ψεύτη βοσκού στα μάτια μου.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ....Τον Ιούλιο του 1992 


Τον Ιούλιο του 1992, το συγκοινωνιακό έργο - ελλείψει λεωφορείων - επί αρκετές ημέρες είχαν αναλάβει στρατιωτικά οχήματα. Τα λεγόμενα ΡΕΟ. Οι πολίτες ταλαιπωρούνταν. Περίμεναν στην ουρά για μία θέση στην… καρότσα τους όπου ανέβαιναν με τη βοήθεια φαντάρων. 

Στις πολυήμερες απεργίες πρωτοστάτησαν ο πρόεδρος των εργαζομένων στα λεωφορεία Ανδρέας Κολλάς - συνδικαλιστής προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ - και ο γραμματέας Χρήστος Σταμούλος - στέλεχος του ΚΚΕ. 

Ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις ΜΑΤ - εργαζομένων, προφυλακίσεις απεργών, επιτάξεις, επιστρατεύσεις. Δημιουργήθηκαν οι ιδιωτικές Συγκοινωνιακές Επιχειρήσεις και ακολούθησαν νέα επεισόδια στα αμαξοστάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου