24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο δυο πρακτορεία ΟΠΑΠ


Η Ασφάλεια Λάρισας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους διαρρήκτες

Είχαν “διαβάσει” καλά τους στόχους τους οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν μέσα σε λίγη ώρα
σε δύο πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα. Και οι δυο διαρρήξεις έγιναν με την ίδια μέθοδο, κόβοντας τα προστατευτικά κάγκελα από τα παράθυρά τους που “βλέπουν” σε ακάλυπτους χώρους!

Από το πρακτορείο ενός 32χρονου, οι δράστες άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το οποίο περιείχε γύρω στα 200 ευρώ σε κέρματα, ενώ από το δεύτερο πρακτορείο ενός 44χρονου σε άλλη περιοχή έκλεψαν 400 ευρώ και στιγμιαία δελτία τύπου “Σκρατς” αξίας 3.500 ευρώ, τα κερδισμένα από τα οποία θα φροντίσουν σίγουρα να εξαργυρώσουν. Η Ασφάλεια Λάρισας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους διαρρ΄γκτες.


Άλλο ένα αντλιοστάσιο στην περιοχή “Κεραία” στον Πύργο Ηλείας έγινε στόχος “κυνηγών” χαλκού, που παραβίασαν την είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο, ερεύνησαν όλους τους χώρους και ξήλωσαν καλώδια και εξοπλισμό σημαντικής αξίας από τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Η κλοπή έγινε στο διάστημε μεταξύ της περασμένης Δευτέρας και της Τετάρτης και ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.