24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο έως το Πάσχα ετοιμάζει ο Ερντογάν


Τον κώδωνα του κινδύνου στις Ελληνικές Αρχές κρούει ο εξόριστος διευθυντής της εφημερίδας Ζαμάν εκτιμώντας ότι είναι εξαιρετικά πιθανή μια τουρκική προβοκάτσια είτε στο Αιγαίο είτε στη Δυτική Θράκη μέχρι το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ Μποζκούρτ όσο πλησιάζουμε προς το κρίσιμο τουρκικό δημοψήφισμα του Απριλίου, ο Ταγίπ Ερντογάν πλαισιωμένος από τους πιστούς του στρατηγούς και τις μυστικές του υπηρεσίες ενδέχεται να προκαλέσει «θερμό» επεισόδιο σε κάποια από τις «κόκκινες» ελληνοτουρκικές ζώνες.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε να έχουμε αναβίωση του σχεδίου «Καταιγίδα» που είχε επιχειρηθεί από συνωμότες στρατηγούς του Τουρκικού Στρατού το 2003, οι οποίοι ήθελαν να καταρρίψουν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος και να επιρρίψουν την ευθύνη στην Ελλάδα με σκοπό να προκαλέσουν τριγμούς στο εσωτερικό της χώρας τους.

Η διαφορά με την σημερινή κατάσταση είναι ότι ο Ερντογάν συνεργάζεται με τους εθνικιστές και τους στρατηγούς στην εφαρμογή ενός σχεδίου κλιμάκωσης.

Σημειώνεται πως το δημοψήφισμα για την μετατροπή του Ερντογάν από Πρόεδρο της χώρας σε απόλυτο «Σουλτάνο» με συγκέντρωση υπερεξουσιών στο πρόσωπό του, θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα.

Ο Μποζκούρτ κάνει λόγο για μεγάλη κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών (MIT) του καθεστώτος Ερντογάν στην χώρα μας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρώην πλέον διευθυντής της Ζαμάν – της αγγλόφωνης έκδοσης – επικαλέστηκε πληροφορίες του από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες έχουν αυξηθεί οι επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων της MIT στην Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι ετοιμάζουν.

«Οι πηγές μου αναφέρουν πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντείνει τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων τους. Ετοιμάζεται κάτι;», ανέφερε χαρακτηριστικά στο διαδικτυακό μήνυμά του.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος διέφυγε από την Τουρκία μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, καθώς η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον κατηγορεί ότι διατηρεί σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον βασικό κατηγορούμενο της όλης υπόθεσης από την πλευρά της Άγκυρας. Πλέον, έχει βρει καταφύγιο στη Σουηδία, απ’ όπου δημοσιεύει τις πληροφορίες του.