24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Ζιαζιάς σε τετ-α-τετ έκπληξη!



Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς που παραιτήθηκε επι κυβερνήσεως Ν.Δ. στο ίδιο τραπέζι! Απο μόνο του είναι είδηση.

Τον ¨Αδωνι Γεωργιάδη
και των Κωνσταντίνο Ζιαζιά τους χωρίζουν πιθανότατα πολλά, τους ενώνει όμως η αγωνία για το μέλλον του τόπου και την αντιμετώπιση που πρέπει να έχει η τουρκική προκλητικότητα απο την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα liberal.gr κάνει μια εκδήλωση για το θέμα. Μια συζήτηση που οι δύο τους θα είναι καλεσμένοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η πρόσφατη ποιοτική αναβάθμιση του τουρκικού αναθεωρητισμού τόσο σε επίπεδο ρητορικής όσο και σε επίπεδο δράσεων με στρατιωτικά μέσα, δημιουργεί εύλογο προβληματισμό στην ελληνική κοινή γνώμη για το πόσο επαρκής είναι η Στρατιωτική Ισχύς της Χώρας με δεδομένη την συνέχιση της επταετούς οικονομικής κρίσεως.

Συμμετέχουν:

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης του Τομέα Εθνικής Άμυνας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός κ. Κώστας Ζιαζιάς

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Kadir Has της Κωνσταντινούπολης κ. Κώστας Υφαντής

Στον συντονισμό της εκδήλωσης ο υπεύθυνος των θεμάτων Άμυνας και Διπλωματίας του liberal.gr, Αντιστράτηγος εα Κωνσταντίνος Λουκόπουλος.