24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Μαρινάκης..... «Συνώνυμο της δύναμης και της νίκης ο Ολυμπιακός»



Το δικό του μήνυμα για τα 92 γενέθλια του Ολυμπιακού έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
έστειλε το δικό του μήνυμα περηφάνιας για τη συμπλήρωση 92 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει λόγο για αξεπέραστη αθλητική ιστορία και ένα όνομα που αποτελεί συνώνυμο της δύναμης και της νίκης. Καταλήγει, δε, πως «… συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του». 
Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη: 

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συμπληρώνει 92 χρόνια θρυλικής ιστορίας και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κοιτάζει με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό. 

Τα ιδανικά που στέριωσαν το Θρύλο, το πάθος, η αγνότητα που του έδωσαν τα χρώματα του, η θάλασσα που του έδωσε το χαρακτήρα του, οι θρύλοι των γηπέδων που φόρεσαν τα ιερά του χρώματα, έφτιαξαν την πιο αξεπέραστη αθλητική ιστορία και έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνώνυμο της δύναμης και της νίκης. 

Με καθημερινό αγώνα και πίστη συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα και τη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια. 

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου