ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Βόμβα Χρυσόγονου: «Άμεσο κλείσιμο αξιολόγησης ή στάση πληρωμών»


Αν δεν κλείσει τον Απρίλιο πλησιάζει επικίνδυνα ο Ιούλιος που πρέπει να γίνουν μεγάλες πληρωμές - Αν σταματήσουν οι πληρωμές στους πιστωτές του δημοσίου αυτό θα
έχει πολύ αρνητικές συνέπειες στην οικονομία 

Νέες βόμβες εξαπέλυσε
ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος προβλέποντας ουσιαστικά και το ενδεχόμενο της στάσης πληρωμών, εφόσον δεν κλείσει άμεσα η αξιολόγηση. 

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Φθιώτιδας Star FM o Κώστας Χρυσόγονος σημείωσε χαρακτηριστικά για την αξιολόγηση: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7 Απριλίου, διότι διαφορετικά το άλλο θα είναι στις 22 Μαΐου και στη συνέχεια στις 15 Ιουνίου και εκεί πλησιάζει επικίνδυνα ο Ιούλιος, που πρέπει να γίνουν μεγάλες πληρωμές τοκοχρεολυσίων κοντά στα 7 δισ. ευρώ και είτε δεν θα μπορέσουν να βρεθούν ή θα βρεθούν με αίμα και άμμο.»

Τα προβλήματα που προβλέπει πως θα προκύψουν σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, θυμίζουν έντονα ημέρες του καλοκαιριού του 2015. Συγκεκριμένα είπε ότι «θα πρέπει να στραγγίξουν όλα τα κρατικά ταμεία, να σταματήσουν οι πληρωμές σε όλους τους πιστωτές του δημοσίου, πράγμα το οποίο θα έχει άκρως δυσάρεστες συνέπειες για την ελληνική οικονομία και θα καταστήσει ανέφικτη την επίτευξη του στόχου».