24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Διαψεύδει η ΔΕΗ οτι εχει προβλήματα στη μισθοδοσία λόγω έλλειψης ρευστότητας



Αναφορικά με προβλέψεις που φέρονται να έχουν διατυπώσει συνδικαλιστικά στελέχη ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στην καταβολή των μισθών του τακτικού προσωπικού μετά τον Ιούνιο, η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης κατήγγειλε ότι «τον Ιούνιο η ΔΕΗ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην μισθοδοσία εξ αιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει».

Ο κ Αδαμίδης, απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί, όλο το προηγούμενο διάστημα «έκλεινε το μάτι στους κακοπληρωτές» και ενίσχυε με την πολιτική της το κίνημα «Δεν Πληρώνω».

Η διοίκηση της ΔΕΗ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς σχεδόν με όλους τους εργολάβους και τους προμηθευτές, με τους διαχειριστές μεταφοράς και διανομής και τους παραγωγούς Ανανεώσιμων Πηγών.

Τους οφείλει περί του 1,7 δισεκ. ευρώ ενώ οι τράπεζες για να την δανείσουν χρειάζονται εγγυήσεις από τις εισπράξεων των λογαριασμών των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου