Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ....Ο Γιώργος Βουλγαράκης για υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων


ΣΕ   ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ  ΑΔΙΚΑ  ΑΛΛΑ  ΘΑ   ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ....ΕΔΕΙΞΕΣ   ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

Πλώρη για την Πλατεία Κοτζιά φαίνεται πως βάζει ο Γιώργος Βουλγαράκης. Μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση 
της Μονής Βατοπαιδίου, που, ως γνωστόν, αφορούσε
και στον ίδιο, ο υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραµανλή δείχνει να ιχνηλατεί το τοπίο προκειµένου να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή µετά από αποστασιοποίηση ετών.

Ωστόσο, προορισµός ενδέχεται να µην είναι η Βουλή -αν και είναι πιθανό να τον δούµε στις επόµενες εκλογές στα ψηφοδέλτια της Ν.∆.αλλά ο ∆ήµος Αθηναίων. Σύµφωνα µε πληροφορίες του «S», το τελευταίο διάστηµα έχουν λάβει χώρα πολλές «γαλάζιες» µαζώξεις, ως αποτέλεσµα πρωτοβουλιών από στελέχη της ΟΝΝΕ∆ που ανήκουν 

στη γενιά του Γιώργου Βουλγαράκη, συζητώντας το ενδεχόµενο ο πρώην υπουργός να διεκδικήσει το αξίωµα του δηµάρχου της Αθήνας. Οι τελευταίοι παρουσίασαν στον πρώην υπουργό την ιδέα να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2019, διεκδικώντας τον δήµο της πρωτεύουσας, θεωρώντας ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Γιώργο Καµίνη.

Αν και η πρωτοβουλία δεν ξεκίνησε από τον ίδιο, µαθαίνουµε ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης αντιµετώπισε µε ενδιαφέρον την πρόταση, πιστεύοντας πως η Αθήνα παρουσιάζει µια εικόνα παρακµής σε σύγκριση µε το πρόσφατο παρελθόν, η οποία δεν αρµόζει σε πρωτεύουσα χώρας την οποία εκατοµµύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι τυχαίο και ξαφνικό. ∆εν είναι µυστικό πως και στο παρελθόν ο Γιώργος Βουλγαράκης αντιµετώπιζε πολύ θετικά την προοπτική να διεκδικήσει τη δηµαρχία της Αθήνας. Πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν ένα από τα στελέχη της Ρηγίλλης που

 διεκδικούσαν το κοµµατικό χρίσµα για τον ∆ήµο Αθηναίων µια κούρσα στην οποία επικράτησε τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η επόµενη περίοδος για τον δήµο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν οι Ολυµπιακοί Αγώνες και η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της δηµοσιότητας. Και είναι και ένα πεδίο όπου ο καθένας συµβάλλει στον βαθµό που µπορεί», δήλωνε σε συνέντευξή του το µακρινό 2000 ο Γιώργος Βουλγαράκης για το ενδεχόµενο να είναι υποψήφιος δήµαρχος. Πάντως, είτε για τον ∆ήµο Αθηναίων, είτε για την κεντρική πολιτική σκηνή η επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη φαίνεται πως είναι κοντά. 

parapolitika.gr