24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ενεργοποιούνται οι «ξεχασμένοι», στηρίζονται οι νέοι στον Ολυμπιακό



Η απόλυση του Πάουλο Μπέντο και η ανάληψη των ηνίων του Ολυμπιακού από τον Βασίλη Βούζα φέρνει αγωνιστικές ανακατατάξεις. 

Θεωρείται δεδομένο πως οι Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν, που ήταν ουσιαστικά εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή, θα αποτελούν ξανά ενεργά μέλη της ομάδας και θα υπολογίζονται στα πλάνα του νέου προπονητή. Πάντως ο πρώτος δεν μπορεί να βοηθήσει στους αγώνες με την Μπεσίκτας, καθώς είχε μείνει εκτός λίστας UEFA για το Europa League το Φλεβάρη, μετά από απόφαση του Μπέντο. 

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται, πάντως, να επηρεάσει τους νέους της ομάδας. Ο Βασίλης Βούζας συνέβαλε τα μέγιστα με τη δουλειά του στην ανάδειξή τους και θεωρείται βέβαιο πως οι Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Νικολάου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τους «ερυθρόλευκους» έχοντας πλέον αποδείξει πως μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου