Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ....


Παραιτήθηκε η Ελένη Ράικου καταγγέλοντας συμφέροντα για την υπόθεση Novartis!

Την παραίτησή της υπέβαλε πριν από λίγο η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου καταγγέλλοντας ενορχηστρωμένη
επίθεση σε βάρος της από συγκεκριμένα συμφέροντα που συνδέονται με το σκάνδαλο της Novartis τα οποία επιχειρούν τη στοχοποίησή της.

Στην παραίτηση που υπέβαλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η Ε. Ράικου τονίζει ότι δεν θα μετατραπεί σε «Ιφιγένεια» συμφερόντων στο χώρο του φαρμάκου αλλά και κρατικών αξιωματούχων οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την κλιμακούμενη επίθεση σε βάρος της με σκοπό εξοντώσουν την ίδια ηθικά για να μπορέσουν 


τελικά να μπλοκάρουν την έρευνα που διενεργεί για τη Novartis. Συνδέει μάλιστα ευθέως τη χρονική στιγμή της στοχοποίησής της με τον εντοπισμό, στο πλαίσιο της έρευνας, «τροφοδότη» λογαριασμού που αποκαλύπτει μίζες 28 εκ. ευρώ σε κρατικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων διοικητές μεγάλων δημόσιων νοσοκομείων, γιατρών και άλλων.

Η Ε. Ράικου η οποία βρίσκεται στο «τιμόνι» της Εισαγγελίας Διαφθοράς από το 2013, μόλις δηλ. δημιουργήθηκε το εν λόγω Τμήμα στο Εφετείο με σκοπό την εξιχνίαση των υποθέσεων που συνδέονται με τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, είναι η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας με τέτοια κομβική θέση, από τα χέρια της οποίας πέρασαν δεκάδες «βαριές» δικογραφίες για οικονομικές ατασθαλίες.