24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Video: Μπαίνουμε στην πίστα των Μεγάρων με 1.230 άλογα


Η άρτι αφιχθείσα BMW M2 «κοντράρει» στην πίστα των Μεγάρων με το Audi TT και την θηριώδη Bentley Continental Supersports, σε μια διαφορετική δοκιμή από τις συνηθισμένες.Η Μ2 είναι το νέο μέλος της οικογένειας Μ, το πιο μικρό. 

Ο βενζινοκινητήρας της
νέας BMW M2 είναι εν σειρά εξακύλινδρος τρίλιτρος με υπερσυμπιεστή TwinScroll, High Precision Injection, μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων (Double-VANOS) και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic. Αποδίδει 370 PS στις 6.500 rpm, αλλά ανεβάζει μέχρι τις 8.000 rpm ευχάριστα. Η ροπή είναι διαθέσιμη όλη σχεδόν από το ρελαντί και φτάνει τα 51 kgm στο overboost.





Το σύνολο αυτό συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με 7τάχυτο M Double Clutch που αλλάζει χωρίς διακοπή στην παροχή ισχύος. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μεταβάλλει το ποσοστό εμπλοκής συνεχώς από 0% έως 100% αξιοποιώντας πολλούς αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών του συστήματος DSC.


Στο παρακάτω βίντεο, τοποθετούμε τη νέα άφιξη της BMW κόντρα στο τετρακίνητο Audi TT και την θηριώδη Bentley Continental Supersports με τον 6λιτρο W12 των 630 ίππων. Απολαύστε τα μοντέλα στην πίστα των Μεγάρων.