24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1: Ανατροπή τίτλου στην πρώτη του Λεμονή


Ο εξαιρετικός Πλατανιάς έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μανούσου - Στο β' ημίχρονο όμως ο Ολυμπιακός άλλαξε ταχύτητα κι αφού ισοφάρισε στο 54' με τον Μάρκο Μάριν
ολοκλήρωσε στο 63' την ανατροπή με το γκολ του Ρομαό που ξεκίνησε από μαγική πάσα του Μάρτινς

Του την... χρώσταγε αυτήν την ανατροπή. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το γρήγορο 0-2 του Ολυμπιακού έγινε 2-2 στα Χανιά. Στο Φάληρο όμως οι «ερυθρόλευκοι» το... κρατούσαν. Και το 0-1 του ημιχρόνου με το γκολ του Μανούσου έγινε με συνοπτικές διαδικασίες 2-1 στο δεύτερο μέρος (Μάριν 54', Ρομαό 63') με τον Ολυμπιακό να θέλει ακόμα δύο νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Τάκης Λεμονής στο ντεμπούτο του (στην δεύτερη επιστροφή του) στο «Καραϊσκάκης» επέστρεψε την ομάδα του στις νίκες. Βεβαίως μόνο εύκολο δεν ήταν μιας και ο Πλατανιάς απέδειξε σ' ένα ακόμα ματς ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή του πορεία βάζοντας πολύ δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Mvp: Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός ήταν ο παίκτης που ξεκίνησε την ανατροπή του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε και τελείωσε το γκολ της ισοφάρισης και ήταν ο παίκτης που απειλούσε περισσότερο.
Αδύναμος κρίκος: Βάντερσον. Στην φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού δεν... υπολόγισε το που βρίσκεται ο Φιγκέιρας στη πλάτη του και δεν μπόρεσε να κόψει την εξαιρετική πάσα του Μάρτινς. Γενικά είχε προβλήματα από την μεριά του.

Στο ύψος του: Μάρτινς. Με το που μπήκε στο παιχνίδι (στη θέση του Καμπιάσο) έκανε την διαφορά. Η κάθετη που έβγαλε στον Φιγκέιρας για το 2-1 ήταν εντυπωσιακή.

Η γκάφα: Το χέρι του Φιγκέιρας. Χωρίς λόγο έχει απλωμένο το χέρι του μέσα στη μεγάλη περιοχή και την απόκρουσε για να πάρει πέναλτι ο Πλατανιάς. Ρέφαρε με την ασίστ στον Ρομαό για το 2-1.

Το στραγάλι: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Σωστό το πέναλτι που δίνει στον Πλατανιά. Ηταν κοντά στις φάσεις. Κάποιες τις έχασε αλλά οι περισσότερες υποδείξεις του ήταν σωστές. Ενα οφσάιντ έχασαν οι επόπτες αυτό στο 70' του Σίγκνεβιτς.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Ολυμπιακός όχι μόνο πήρε μια νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στον τίτλο αλλά το έκανε και με ανατροπή. Προφανώς θα του δώσει ψυχολογία (που την είχε χάσει) για την συνέχεια στο ντεμπούτο κιόλας του Τάκη Λεμονή. Οσο για τον Πλατανιά; Απέδειξε σ' ένα ακόμα παιχνίδι το πόσο καλή ομάδα είναι και πως δικαίως βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (62' Μάρτινς), Φορτούνης (79' Ντομίνγκες), Μάριν, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ (71' Καρντόσο)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα (82' Γουνδουλάκης), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (79' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (64' Σίγκνεβιτς), Γιορέντε