24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σε κέντρο ανομίας και στυγερών εγκλημάτων έχει εξελιχθεί η Αθήνα.... Άγρια δολοφονία 72χρονου στην οδό Μάρνη


Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος -Το θύμα βρέθηκε με τα χέρια δεμένα και φιμωμένο με ένα κασκόλ - Γείτονας άκουσε θόρυβο και κάλεσε την αστυνομία 

Σε κέντρο ανομίας και στυγερών εγκλημάτων έχει εξελιχθεί η Αθήνα, καθώς την Τετάρτη σημειώθηκε μία ακόμη δολοφονία, στην οδό Μάρνη, με θύμα έναν 72χρονο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το κίνητρο ήταν η ληστεία.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ να επιχειρούν να διαφύγουν.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένει πάνω από το διαμέρισμα που δολοφονήθηκε ο άτυχος 72χρονος, ο οποίος άκουσε θορύβους. 

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα τον 72χρονο με τα χέρια δεμένα με tairap και ένα κασκόλ στο στόμα του.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και λίγο αργότερα συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο ως ύποπτους για το στυγερό έγκλημα.