24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Λάρισα: Καταδίωξη νεαρών που έσπασαν μπλόκο της αστυνομίας


Μέσα σε λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με την βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. - Οι δύο από τους τρεις νεαρούς αντιστάθηκαν - Δεν βρέθηκε κάτι πάνω τους, ούτε είχαν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνηΓια να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους ως…
ραλίστες ανέπτυξαν ταχύτητα οι τρεις νεαροί που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής!

Μόλις το ύποπτο Ι.Χ. έσπασε το μπλόκο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ξεκίνησε καταδίωξη και ταυτόχρονα δόθηκε σήμα για την αναζήτησή του σε όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής. Μέσα σε λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με την βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε., αλλά η σύλληψη των επιβατών του δεν ήταν εύκολη υπόθεση!


Από τους τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 24 και 26 χρόνων, οι δύο αντιστάθηκαν στη σύλληψη χωρίς βέβαια να αποφύγουν τις χειροπέδες. Το περίεργο είναι ότι οι νεαροί δεν είχαν πάνω τους κάτι ύποπτο, ούτε προέκυψε εμπλοκή τους σε κάποια παρανομία! Μετά από αυτά, βέβαια, βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για απείθεια, αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.!