24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Λουίς Ενρίκε: «Για αυτό φεύγω από την Μπαρτσελόνα»



Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν κατανοεί για ποιο λόγο ασκείται κριτική στη Γιουβέντους. 

Η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν είναι αμετάκλητη. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη Γιουβέντους, εμφανίστηκε έκπληκτος με την κριτική που δέχονται οι «μπιανκονέρι» 

«Θα φύγω σίγουρα από την Μπαρτσελόνα, το έχω αποφασίσει. Φεύγω από το σπίτι μου επειδή χρειάζομαι ξεκούραση και πρέπει να γεμίσω πάλι με ενέργεια. Τώρα, δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης μου, δεν πρόκειται να επηρεάσω την απόφαση της διοίκησης», είπε. 

«Έχω μείνει έκπληκτος, που μια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουβέντους, δέχεται τέτοια κριτική. Ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Νάπολι για το Coppa Italia την Τετάρτη, είναι μια καλή ευκαιρία για να καταλάβω το τρόπο παιχνιδιού της Γιουβέντους και το πως θα μας αντιμετωπίσουν», τόνισε χαρακτηριστικά.