24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ετοιμάζουν κατάργηση της ατέλειας στους πολύτεκνους



Με τους τρίτεκνους -αρχικά- και στη συνέχεια και με τους πολυτέκνους, είναι έτοιμοι να τα «βάλει» η Κυβέρνηση. Στην μανία των περικοπών, όλα δείχνουν ότι θα μπουν και οι απαλλαγές και μειώσεις (ανάλογα το αυτοκίνητο) του ειδικού τέλους ταξινόμησης
για τα αυτοκίνητα, που ισχύει για τρίτεκνους και πολύτεκνους.

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ

Σύμφωνα με πρόσφατη τροπολογία που κατατέθηκε πρόσφατα: «Η απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης γονέων με τρία τέκνα παρέχεται για μία μόνο φορά και για ένα αυτοκίνητο ανά οικογένεια. Η απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης πολύτεκνων γονέων παρέχεται για δεύτερη και τελευταία φορά, μετά την πάροδο πέντε (5) ετών από την ημερομηνία χρήσης του δικαιώματος αυτού, εφόσον από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκύπτει ότι οι ενδιαφερόμενοι πολύτεκνοι γονείς έχουν κατά τον τελωνισμό του αυτοκινήτου τουλάχιστον τέσσερα (4) ανήλικα τέκνα.».

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα άρει αυτές τις παροχές, για τις τρίτεκνες οικογένειες και εφόσον δεν βγαίνουν τα νούμερα και για τις τετράτεκνες. Μία παροχή που εφόσον κοπεί θα επιφέρει μηδενικά οφέλη στα κρατικά ταμεία, ιδιαίτερα σήμερα με τις ισχνές πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Κακά τα ψέματα αυτή η κοινωνική παροχή – ελάφρυνση, βοηθάει κάποιες πολύτεκνες οικογένειες στο να έχουν στην κατοχή τους ένα πιο ασφαλές, σύγχρονο αυτοκίνητο για να μετακινούν την οικογένεια. Εφόσον η Κυβέρνηση προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, τα αυτοκίνητα για τους πολύτεκνους θα αυξηθούν σημαντικά.