Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΠΙΕΡΙΑ....αστυνομικοί τον εντόπισαν σέ μηδέν χρόνο και τον συνέλαβαν.....ψώνιζε με πλαστά


Πρόσφορο έδαφος για να διοχετεύει τα πλαστά χαρτονομίσματα που είχε φτιάξει βρήκε ένας Ρουμάνος παραχαράκτης στη λαϊκή αγορά μιας περιοχής της Πιερίας, όπου ψώνισε από τουλάχιστον τρεις πάγκους! Ο αλλοδαπός εκμεταλλευόταν την ταχύτητα των
συναλλαγών, που δεν επέτρεπε στους εμπόρους να εξετάσουν την γνησιότητα των χρημάτων.

Άλλωστε, ο 54χρονος Ρουμάνος είχε φροντίσει να παραχαράξει χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στα οποία όσοι τα παραλαμβάνουν δεν δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή, λόγω της σχετικά μικρής αξίας τους. Ωστόσο, ο τέταρτος έμπορος από τον οποίο επιχείρησε να ψωνίσει με κίβδηλο χρήμα, τον πήρε είδηση και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει.


Μετά τις καταγγελίες των εμπόρων που είχε εξαπατήσει, ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, οι οποίοι εντόπισαν τον παραχαράκτη σε κοντινό σημείο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων.