24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Βάρκιζα: Επεισόδια στο ραντεβού για τις «κόντρες» - Νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς


Έριξαν πέτρες στα περιπολικά - Δύο προσαγωγές οδηγών που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα

Κατά την διάρκεια του χθεσινού «αποκλεισμού» της Βάρκιζας, προκειμένου να αποφευχθεί το καθιερωμένο ραντεβού για κόντρες που δίνουν οι νεαροί τις Παρασκευές στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε σταθμευμένο περιπολικό
με πέτρες με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στο όχημα. 

Λίγο αργότερα ένας νεαρός «ψέκασε» με πυροσβεστήρα κατά αστυνομικών. 

Μπλόκα σε όλη την περιοχή







Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή μετατράπηκε εχθές η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο ραντεβού των....κόντρακηδων.

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακροβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού εχθές στις έντεκα το βράδυ.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που κατέφθασαν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μεταφέρουν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.



Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας όπου λιώνουν τα πέλματα των ελαστικών τους στην άσφαλτο αδιαφορώντας για τη ζωή του αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.