Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Όργιο διακίνησης λαθραίων στα σύνορα με τη Βουλγαρία


Όλο και πιο συχνά εντοπίζονται από τους αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στον Προμαχώνα Σερρών εισαγωγές λαθραίων προϊόντων που μεταφέρουν Έλληνες από την Βουλγαρία. Δυο νέες απόπειρες εντοπίστηκαν μέσα σε ένα 24ωρο
και οι δράστες συνελήφθησαν....

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 45 χρόνων, βρέθηκαν 31 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 

Κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων και οι επιβάτες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 69χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής φύλαξης μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, από τον οποίο 

διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 12 δοχεία του ενός λίτρου με γεωργικά φάρμακα για τα οποία δεν υπάρχει έγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Τα φυτοφάρμακα και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν και το αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου διενεργεί προανάκριση.


Πηγή: protothema.gr