24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»


Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης.

Ο παράγοντας των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Arena FM 89.4» παραδέχθηκε ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, απέδωσε σε «προσωπικό θέμα» την ενέργειά του να μην χαιρετίσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου.

«Ότι δεν έδωσα το χέρι μου στον Ουζουνίδη είναι κάτι προσωπικό. Ξέρει ο Μαρίνος, είναι προσωπικό», είπε ο Νίκος Ζαμάνης για το περιστατικό με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και προχώρησε στην υπόθεση Ρισβάνη: «Μένει ελεύθερος και έχει κλείσει στον Ολυμπιακό». 

Αναφορικά με την αδειοδότηση τόνισε: «Εμείς έχουμε δώσει έναν πολύ καλό φάκελο, από εκεί και πέρα είναι στην αρμοδιότητα της επιτροπής», ενώ για το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο επισήμανε:

«Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε όλα. Είναι ένας προπονητής με μεγάλο ήθος , πάρα πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο έργο και θεωρώ ότι πρέπει να κάτσει να το ολοκληρώσει».