24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οργισμένη αντίδραση της Ντόρας για το σόου των αναρχικών


 Σε ανάρτησή τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου η «Συνέλευση Αλληλεγγύης» για «τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές για το ζήτημα των αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους» ζητούν άδειες χωρίς προϋποθέσεις και περιοριστικούς όρους.




Για το συμβάν η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

Την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε το σόου των ανεξέλεγκτων αναρχικών έξω από το σπίτι της οι οποίοι ζητούν άδειες για τον Δημ. Κουφοντίνα.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ως προκλητική την ενέργεια της ομάδας αναρχικών έξω από το σπίτι της. Χαρακτήρισε ως δολοφόνο το μέλος της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και επεσήμανε με νόημα; Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν πρόκειται να βγάλει τον Κουφοντίνα από τη φυλακή».


Οπως δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη:

“Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή”.

Νωρίτερα, οι αναρχικοί άνοιξαν πανό, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν κείμενο υπέρ των αδειών σε «πολιτικούς κρατουμένους» όπως τον Δ. Κουφοντίνα της 17Ν.

Ανακοίνωση ΝΔ
Από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις επιθέσεις αναρχικών στα σπίτια στελεχών του Κόμματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται…

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν απειλούνται, δεν φοβούνται και δεν εκβιάζονται.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας, πολεμώντας τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται».