24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τυφλός νάρκωσε και βίασε 22χρονη στη Δάφνη και το μετέδιδε ζωντανά


Η αποκάλυψη της ιστορίας που συγκλονίζει έγινε χθες το μεσημέρι, όταν η ΕΛ.ΑΣ. έσπασε την πόρτα του ημιυπόγειου διαμερίσματος του 52χρονου στη Δάφνη, μετά την καταγγελία εξαφάνισης που υπέβαλαν οι γονείς της κοπέλας.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο του σπιτιού κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι εκεί πρέπει να βρισκόταν τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Πήγαινε στο σπίτι για να τον βοηθάει

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

Η νεαρή ανταποκρίθηκε στην αγγελία και φέρεται να είχε πάει αρκετές φορές στο διαμέρισμα του 52χρονου για να το καρθαρίσει, αλλά δεν είχε πληρωθεί. Ετσι, πριν από μερικές ημέρες, τον επισκέφθηκε προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματά της. Αλλες πληροφορίες θέλουν τη νεαρή να εργαζόταν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στο οποίο συμμετείχε και ο 52χρονος ως τυφλός κατά 95% και να τον επισκεπτόταν σε αυτό το πλαίσιο.

Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Ο 52χρονος, όπως φαίνεται, νάρκωσε και βίασε τη νεαρή, ενώ πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε ερωτικά βοηθήματα κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιας πράξης της.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα, μπήκαν στο διαμέρισμα και τη βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα σε καρέκλα.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας, ενώ ο δράστης είχε τοποθετήσει κάμερα και στο κεφάλι του (κατά άλλες πληροφορίες, στο κεφάλι της κοπέλας), προκειμένου να καταγράφει τα όσα συνέβαιναν και να τα μεταδίδει live στο Facebook.

Ο 52χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε την κοπέλα, σημειώνοντας μάλιστα πως τον είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια είχε αναχωρήσει! Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι τη γνώριζε, αλλά υποστήριξε ότι όλα πραγματοποιήθηκαν με τη συγκατάθεση της νεαρής φοιτήτριας!

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο άνδρας, που είναι και υπέρβαρος, έμενε μόνος του στο διαμέρισμα μαζί με ένα μικρό σκυλί, ενώ σε απόσταση 500 μέτρων διαμένει ο πατέρας του.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις έχοντας υποστεί χτυπήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, κατά τη μεταφορά της από το σπίτι του 52χρονου προς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί προκειμένου να την παραλάβει, φώναζε πως πονούσε πολύ και ιδιαιτέρως στην περιοχή των ποδιών.






H μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος

Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια του ημιυπόγειου διαμερίσματος στη Δάφνη, που μετατράπηκε σε πραγματικό κολαστήριο για την 22χρονη, περιγράφει όσα είδε από τη στιγμή της εφόδου της αστυνομίας.

«Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ» δηλώνει η κ. Καρμάτη, εξηγώντας ότι έγιναν μάρτυρες της εφόδου της αστυνομίας στο διαμέρισμα τη στιγμή μάλιστα που έσπαγαν με βαριοπούλα την είσοδο του διαμερίσματος. Ο 52χρονος, έπειτα από ερώτηση των αστυνομικών, είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοπέλα, τα αγκομαχητά όμως της 22χρονης που ακούστηκαν μέσα από το διαμέρισμα κίνησαν υποψίες και έτσι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε αυτό.

Σύμφωνα με την κ. Καρμάτη που μίλησε στην τηλεόραση του ANT1, ο 52χρονος νοικιάζει το διαμέρισμα από τα τέλη του 2014 και, όπως τονίζει, κάθε μήνα κατέβαλε τα ενοίκια από το παράθυρο και με την πόρτα κλειστή. Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο δράστης του βιασμού είχε εγκαταστήσει κάμερες στο διαμέρισμα και πιθανώς δεν ήθελε να τις δουν οι ιδιοκτήτες.

«Έχω φρικάρει, δεν μπορώ να το διανοηθώ», δήλωσε η κ. Καρμάτη, ενώ συμπλήρωσε ότι η 22χρονη εργαζόταν σε κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου και ο 52χρονος ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».