24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Παραδόθηκε ο 43χρονος που ήταν οπλισμένος σε κτίριο του ΟΚΑΝΑ


Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας στον ΟΚΑΝΑ Χανίων. Ο ταμπουρωμένος περιπτεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει τραυματιστεί.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των εργαζομένων του οργανισμού. Ένας οπλισμένος άντρας, ο Ευάγγελος- Νεκτάριος Καλύμνιος, ταμπουρώθηκε από τις οχτώ το πρωί στο κτίριο, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι ο δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο.Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις αρχές, στις 3 μετά το μεσημέρι.

Την ώρα της εισβολής, στο κτίριο υπήρχαν τρείς εργαζόμενοι στον Οργανισμό οι οποίοι πρόλαβαν να κλειστούν σε δωμάτιο του κτιρίου.

Η επιχείρηση για να πειστεί ο δράστης να βγει από το κτίριο ήταν μακρά, ενώ όταν νωρίς το πρωί έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας την γύρω περιοχή, στον ΟΚΑΝΑ βρέθηκε και κλιμάκιο της ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛΑΣ, ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Κώστας Λαγουδάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, ο εισαγγελέας Υπηρεσίας, καθώς και ειδικός ψυχολόγος- διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.