Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Στα δικαστήρια χθες η άγρια η κόντρα Γκολεμά - Μαστοράκη για τη συναυλία της Χάρις ΑλεξίουΜια συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου τον Ιούλιο του 2014 έγινε η αιτία επανειλημμένων δικαστικών αντιπαραθέσεων μεταξύ του Νίκου Μαστοράκη και της Ντέπυς Γκολεμά.

Η ανάρτηση του πρώτου στη σελίδα του στο facebook, με αναφορές σε «κόκκινο κομματικό γάντι» και «καθαρίστριες» στη συγκεκριμένη συναυλία, προκάλεσε την αντίδραση της τηλεκριτικού, που έγραψε στον διαδικτυακό τοίχο της: «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να σ' το πω! Να πας να γ@@@είς, κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα...» Η απάντηση του σκηνοθέτη περιείχε ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς για την τηλεκριτικό, όπως «τσόλι» και «αποκαΐδι του δημοσιοκάφρικου επαγγέλματος».

Ακολούθησαν ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις, ενώ χθες εκδικάστηκε η αγωγή που έχει καταθέσει ο Νίκος Μαστοράκης εις βάρος της Ντέπυς Γκολεμά, με την οποία ζητάει 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητάς του. Μάλιστα, η δικηγόρος της κυρίας Γκολεμά πρότεινε να βρεθεί συμβιβαστική λύση για να μην απαντήσει και η ίδια με αγωγές για όσα προκλητικά ειπώθηκαν από την πλευρά Μαστοράκη, όμως ο συνήγορός του ξεκαθάρισε πως μια απλή δήλωση δεν τον καλύπτει.

Με τη δημοσιογράφο παρούσα στην αίθουσα, η Κ.Τ., συνεργάτιδα του κ. Μαστοράκη, κατέθεσε ως μάρτυρας: «Στενοχωρήθηκε πολύ ο κ. Μαστοράκης. Εγινε άμεση αναπαραγωγή του σχολίου από τη σελίδα της Γκολεμά και διαδόθηκε αμέσως».
 


Πρόεδρος: Δεν έχει δεχτεί ξανά κριτική ο Μαστοράκης;
Μάρτυρας: Πολλές, αλλά τέτοιου είδους, με ύβρεις, ποτέ. Υπέστη βλάβη το όνομά του.
Π: Τι βλάβη;
Μ: Οι φράσεις αυτές διαδόθηκαν ταχύτατα.
Δικ. Μαστοράκη: Είχε λόγο να προσβληθεί η Γκολεμά από την ανάρτηση Μαστοράκη;
Μ: Οχι, κανέναν.
Δικ. Γκολεμά: Από 151 άτομα, που σχολίασαν από κάτω με χειρότερα σχόλια, έκανε αγωγή σε κάποιον;
Μ: Δεν ξέρω. Το σχόλιο από έναν ανώνυμο άνθρωπο δεν έχει την ίδια απήχηση.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Α.Σ., συνάδελφος της δημοσιογράφου. «Το διάβασα το σχόλιο της Ντέπυς. Από αγανάκτηση το έγραψε. Το συνέδεσε θυμικά με τη δική της ζωή, με τη μητέρα της, που ήταν καθαρίστρια. Το θεώρησε προσβολή που έθιξε το επάγγελμα της καθαρίστριας. Πιστεύω ότι οι εκφράσεις ήταν επιεικείς. Εγώ θα συμπεριφερόμουν χειρότερα» ανέφερε.

Πρόεδρος: Το έχει μετανιώσει;
Μ: Ηταν μια αντίδραση της στιγμής, που κρατάει δευτερόλεπτα. Μετά, ανακαλώντας στη μνήμη, λέμε εντάξει...
Δικ. Μαστοράκη: Ξέρετε αν έχει άλλες αγωγές η Γκολεμά;
Μ: Ολοι οι δημοσιογράφοι έχουν.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.